t.A.T.u. - All About Us (Uncensored)


Lyckat liv jag har..

Oh känner att jag lyckas så himla bra då jag försökte fixa internet till laptopen så pajade jag den samtidigt också. Förstår mig inte på hur ''duktig'' jag egentligen är. Nu är iallafall hela min minlaptop paj. Får nog laga den senare..

The Hooters - 500 miles


Oh, jag får verkligen jätte många minnen och en känsla av frihet när jag lyssnar på denna låt. Vet jag låter som en liten tönt. ;)


Boyfriend (Remix) Justin Bieber - Jason Chen Cover


Pdelacruz@ inspirerade denna låt i hennes blogg så nu lånar jag den ifrån henne. :)


Why can't we be two?

Lyckades tappa min mobil 3 gånger i dag plus att batteriet åkte ut från mobilen varje gång, snacka om att jag är oförsiktig. Men idag vid mentorstiden berättade alla om en ''viktig'' sak som betyder mycket för en, måste bara medge om att det var hur kul som helst att få lyssna på alla andra. Själv tog jag med mig en rosa nalle som jag berättade om. 


Just nu sitter vi och väntar på Ronja innan vi drar och joggar tillsammans. :) 


Forever alive

Ska bara berätta för er att jag blir borta från Fre-Sön eftersom jag ska på ett läger så kommer inte att bloggat något under dem dagarna. :)

Duschkostnad?

Oh, jag har suttit i typ 1 timme och skrivit min labb rapport.. Läskigt värre, en vanlig labbrapport bör bara ta 30minuter eller mindre. Känner verkligen att jag lyckas i livet så ''bra'' när jag drygar. (a)

Idag har jag faktiskt haft en sköndag eftersom jag tog igen saker och ting som borde göras redan förra veckan. Imorgon ska jag iallafall vara med på Friskis och Svettis i skolan, därefter ska jag nog träna matte inför provet.
Nu ska jag börja på min andra Fysik uppgift. Hej då!

Förresten jag räknade ut hur mycket det kostade för mig och duscha per gång och gissa hur mycket det går åt att duscha i 9 minuter? 
Jo endast 2kr!! Helt otroligt! ;)
Oh yeah!

Om möblering

Nu har mamma och pappa fixat klart golvet i vardagsrummet, de har bytt golv sedan har vi möblerat om vardagsrummet. Tycker det ser mycket fräschare ut nu. Fast det är fortfarande lite saker kvar att städa innan det ser finare ut.

Filmkväll

Oh jag vet jag är världens lataste och segaste människa, det finns dagar då jag verkligen är igång och skriver allt möjligt men det finns även dagar då jag blir så less på att blogga att jag bara skiter i det. Just nu är jag en aning less på att blogga eftersom jag knappt har några bilder att visa upp. Känns inte lika roligt och läsa ett inlägg utan bilder.

- Spenderade dagen med vännerna och hade en mysig filmkväll idag, rätt mysigt var det. Vi såg på Sagan om Ringen, snacka om att jag är rätt efterbliven när det handlar om den filmen. Fick iallafall en mer noggrannare titt på filmen, har ju ändå inte sätt alla delarna  riktigt heller. :)

Dark shadows Biopremiär 11 maj

Neeej jag måste verkligen se denna, den värkar ju hur bra som helst!


Can it be better?

Har inte haft någon lust och blogga har inte heller någon lust att ladda upp random bilder i bloggen eftersom min dator fortfarande är utan internet. Hur som helst börjar 1 idag har endast en idrotts lektion sedan slutar jag för dagen fan va nice!
Ska träna in franska glosor nu, eftersom jag har prov imrn.


Rex curry puffs


Har länge viljat äta ''Rex curry puffs'' och idag fick jag äntligen en smakbit! :)
De är faktiskt goda, för att vara första gången för mig.

Oh, just ja imorgon är det skola, känns inte lika härligt längre när påsklovet är slut..


Plugg

Jag måste verkligen börja fixa klart min idrottsschema + min internet.. Vet inte riktigt varför min internet inte vill kopplas till min laptop. =(
Funderar förresten på att inskaffa flera stjärnor!

Random bild från dagen jag åkte snowboard med Hoa.

This is first time at home

Vaknade vid 12 idag och städade tills klockan blev 2, då jag fixade ''frukost''. Därefter drog jag till stan och Citygross för att handla hem ingredienser till Sushin.



Sushin som mamma fixade till mig utan lax. Vet inte varför men jag tycker inte om Sushi med lax..
Det blev istället med asiatisk-korv, räkor och gurka.
:)

Shakira;Artista Invitado Alejandro Sanz - La Tortura


NO internet

Har varit borta nästan halva dagen idag. Men nu är jag hemma.
Förresten så är jag väldigt dålig på att vara aktiv i bloggen nu eftersom jag inte har någon internet plus min lathet. Hehe..

Satte mig och fikade direkt igår när jag kom hem därefter fixade jag mjölk och kellogg's rice krispies! :)

Svar:

Svar: Dessa skor köpte jag hem via Tradera. :)

Summer hat

YES! Det här är sommar hatten jag tänker ha till sommar. Känns härligt att jag äntligen skaffar mig en. ;)

Känner mig förresten så stolt över mig själv att jag orkat lyfta rumpan från soffan idag.

pictures of the RENOVATION

Här är några bilder jag tog då mitt rum hållde på att renoveras om.



Det här är garderoben pappa fixade in i mitt gamla lilla garderob. :)


Mitt rum är iallafall klar nu, men just nu orkar jag inte ta några bilder på resultatet. Det blev fint men jag vill köpa in nya ''möbler'' först innan jag tar bild på resultatet. =)


A picture of me

Bjuder på en bild på mig för ett tag sen. Bilden är ej redigerad förutom ramen.
Nu ska jag sova, Godnatt.
Glömde nämna att jag köpte hem en ''sommar hatt'' idag. Visar bild senare. :)

Second day im sleeping outside my room.

Det här är som sagt andra natten jag inte får sova i mitt rum. Hur som helst tror jag det blir sista natten. Hur trevligt som helst! Ledsen för att min blogg knappt har några bilder vid uppdateringen, men jag orkar inte ladda upp något eftersom jag är för lat. Plus att allt jag har i mitt rum ligger i en stor jävla hög i mammas rum så om jag skulle leta efter något nu så skulle jag nog få gräva flera meters djup.

Besök

Fick besök av Hoa idag, hon hoppade upp plötsligt vid dörren. Överraskande. Såg faktiskt på Apollo 18 med henne.
Efter att vi sett på Apollo spenderades tiden med att kolla på ''Minuten'' på Svt därefter Ratatouille. Vi satt och gissade på om det var 1:an eller 2:an eftersom vi var så otroligt tröga.

Poseidon

Sitter jag nu och kollar på Poseidon i kanal 5. Den slutar som sagt snart.

Apollo 18

Vissa av er tror att filmen är fake, men jag tror 50/50. Kan inte försäkra mig om att Apollo 18 var baserad på en sann händelse. Men det värkar finnas ''fakta'' som tyder på att det var det. Sedan 1900-talet har det varit 11 Apollo uppdrag som genomförts, plus 9 uppdrag var planerade men bara 6 genomfördes. Apollo 18, 19 och 20 avslutades.
Apollo 17 var den ''sista'' månbesöket innan människan slutade åka till månen (1972) Tror jag det var.
Denna film berättar hur Apollo 18 aldrig kom tillbaka. Rätt creepy tycker jag. Men eftersom slutet var ''konstig'' får det mig och fundera hur dem fick tag i filmen Natan och Ben(Rymd astronauterna) hade filmat uppe i månen. Hur som helst så nekar NASA till detta.
Filmen är inte läskig det är själva det som händer som är det. 
Se den gärna om ni törs. :)

Renóvering

Just nu håller pappa på att renovera mitt rum så jag har inget rum att mysa i längre. Det kommer antagligen ta 3-4 dagar att renovera det.
Kommer nog få sova i vardagsrummet ett tag.

Lets have a great time together

Kom nyss hem från stan har spenderat nästan 4 timmar i stan idag. 2-3 timmar bakom casinot och 1 timme i Mc Donalds. Känns hur skönt som helst efter att ha kommit hem från en kall vår dag. Känner att mina fötter är kalla. Tror jag tänker värma dem genom att hoppa in i duschen nu. Därefter ska jag bara slappa.

En bild från det blå himlen idag.

Learn How to Make a Mini Cupcake Box!


Blir helt sugen på att göra en sådan, har till och med försökt och det blev rätt great. Men har brist på ''fina'' material..


What doesn't kill you makes you stronger stand a little longer..

Har funderat starkt på att gå ut och cykla eller jogga/ta en promenad men det känns inte så bra när vädret ser ut ''så här''

Det haglade för ett tag sen och nu är det så snöigt. =(
Får hur som helst vänta med det isf.
Just det kommer att renovera om mitt rum på påsklovet. Typ tapetsera, byta möbler, sätta in en annan garderob osv.

Gardasil

Var i skolan idag och vaccinerade mig mot livmoderhalscancer. Imorse innan vaccineringen kändes det rätt okej och lugnt innan jag satt i väntrummet och inväntade vaccination. För då blev jag både rädd och nervös samtidigt plus att min kompis berättade hur det skulle kännas om nålen gick av mitt under vaccineringen.

Ska börja och träna inför muntliga imorgon om fjärrvärme + debattering mot bergvärme(gruppen) imorgon. ;)

HUGO

Kollade på Hugo för några dagar sedan och filmen var okej, varken bra eller dålig. Hugo filmen var iallafall inte min smak. 2,5/5

Right now i really want to take a big break from everything around me

Ska stanna hemma resten av dagen och försöka plugga, jag behöver verkligen det. Vet ändå att jag inte kmr få mkt gjort men värt ett försök!
Får ju bjuda på mig själv ibland. :)

Real steel

Real steel en väldigt bra action film. Handlar om robotboxning, okej jag vet att det låter hur tråkigt som helst när jag säger robotboxning. Men filmen är inte alls tråkig!
4/5

Hachiko a dog story

Denna film är otrolig!! Har hört om denna berättelse innan men har inte varit so fascinerad i den. Men nu är jag det! Kan inte förklara hur bra filmen är, men det är självklart en stark 5:a!
Filmen är till och med baserad på en sann händelse. Klicka här (För att läsa om filmens handling.)
Hachiko filmen finns på en Europisk version och en Japansk version. Har iaf hört att den japanska versionen är mkt bättre.